Blog
Vrei să rezolvi probleme de mediu precum schimbările climatice, tratarea și epurarea apelor uzate, managementul deșeurilor, etc.? Specializarea INGINERIA MEDIULUI te transformă într-un profesionist versatil al mediului.

Vrei să rezolvi probleme de mediu precum schimbările climatice, tratarea și epurarea apelor uzate, managementul deșeurilor, etc.? Specializarea INGINERIA MEDIULUI te transformă într-un profesionist versatil al mediului.

Pe măsură ce schimbările climatice și deficitul de resurse se accelerează într-un ritm alarmant, este esențial să proiectăm soluții care să protejeze planeta pe care trăim.

În calitate de student în INGINERIA MEDIULUI, puteți ajuta la combaterea provocărilor critice de mediu cu care se confruntă structurile noastre naturale și construite.

Inginerii de mediu creează soluții pentru a asigura apa, solul și aerul curat pentru sănătatea oamenilor și a întregului ecosistem în care locuim, proiectează sisteme pentru tratarea apei de la robinet și a apelor uzate, protejarea surselor de apă de suprafață și subterană. Ei dezvoltă tehnologii pentru a reduce, preveni și elimina poluarea, a recicla deșeurile, a preveni contaminarea apei, solului și a alimentelor și pentru a păstra resursele naturale și habitatele.

Programul de studii INGINERIA MEDIULUI din cadrul FACULTĂȚII DE HORTICULTURĂ, UNIVERSITATEA DIN CRAIOVA, este un domeniu multidisciplinar care pune accent pe aplicarea principiilor fundamentale pentru a analiza probleme complexe de mediu și pentru a concepe soluții eficiente. Programul de LICENȚĂ cât și cel de MASTER, permite o abordare eficientă a noilor probleme de mediu pe măsură ce acestea apar și pregătește viitorii oameni de știință – ingineri de mediu – pentru a face față provocărilor create la nivel global de creșterea populației, urbanizării și degradarea ecologică.

Tradiția noastră îndelungată de colaborare cu alte grupuri din interiorul și din afara universității – și din întreaga lume – oferă o gamă largă de oportunități pentru studiu și cercetare aprofundată.

Înscrierile se fac online la adresa: https://www.ucv.ro/admitere/romani/inscriere_online.php

Ne găsiți în clădirea centrală a Universității din Craiova, chiar în centrul orașului Craiova.

https://horticultura.ucv.ro/horticultura/

https://www.facebook.com/Facultatea.de.Horticultura.Craiova

Pentru mai multe detalii: popescu_simona83@yahoo.com

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x