Blog
Ministerul Mediului analizează demararea unui program de înlocuire a becurilor cu filament cu cele pe leduri

Ministerul Mediului analizează demararea unui program de înlocuire a becurilor cu filament cu cele pe leduri

Premierul Nicolae Ciucă a anunţat, vineri, că în coaliţie s-a luat decizia ca Ministerul Mediului să analizeze demararea unui program de înlocuire a becurilor cu filament cu cele pe leduri, pentru diminuarea risipei energetice.

“Am luat decizia în coaliţie ca la nivelul Ministerului Mediului să se analizeze demararea unui program de înlocuire a becurilor cu filament cu cele pe leduri. Sunt becuri cu un consum energetic redus”, a afirmat Ciucă, întrebat în privinţa măsurilor pentru diminuarea risipei energetice.

El a mai spus că şi la nivelul instituţiilor Guvernului se vor lua măsuri pentru reducerea risipei de energie.

“Există metode prin care putem să stabilim un anumit program de funcţionare. Una dintre decizii, la nivelul Guvernului, a fost ca iluminatul mural să fie oprit la ora 12 noaptea. Măsuri de acest gen care, până la urmă, sunt măsuri pe care fiecare dintre noi le luăm şi acasă”, a adăugat Nicolae Ciucă.

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a participat, vineri dimineaţa, la cea de-a şasea ediţie a Bucharest Security Conference, cu tema “Strenghtening resilience in volatile times. New dimensions, new players, new perspectives”.

AGERPRES/(AS - autor: Alina Novăceanu, editor: Cătălin Alexandru, editor online: Gabriela Badea)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Citeste si : ”Ministerul Mediului analizează demararea unui program de înlocuire a becurilor cu filament cu cele…” […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x