Blog
Comisarul european pentru mediu se află luni și marți la București

Comisarul european pentru mediu se află luni și marți la București

Comisarul european pentru mediu, oceane și pescuit, Virginijus Sinkevičius, face luni şi marţi o vizita în România. Oficialul va avea întrevederi cu preşedintele Klaus Iohannis, premierul Nicolae Ciucă şi alţi membri ai Guvernului, arată un comunicat de presă al Comisiei Europene.

„În cursul vizitei sale, comisarul european va aborda diverse probleme de mediu din România, precum şi impactul resimţit în sectoarele pescuitului, acvaculturii şi prelucrării din cauza agresiunii Rusiei împotriva Ucrainei”, conform sursei citate.

Comisarul Sinkevičius va vizita, luni, o şcoală din Bucureşti care a primit copii ucraineni după izbucnirea conflictului din Ucraina, împreună cu ministrul Educaţiei Sorin Cîmpeanu şi marţi va efectua o vizită şi la sediul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră.

Sinkevičius face în prima zi o vizită la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” din Bucureşti, iar apoi va avea o întâlnire de lucru cu ONG-uri care desfăşoară activităţi în domeniul protecţiei mediului. Marți, oficialul european se întâlnește cu Barna Tánczos, ministrul mediului, apelor şi pădurilor, cu Adrian Chesnoiu, ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, dar și cu președintele Klaus Iohannis și premierul Nicolae Ciucă. Deplasarea în România se va încheia cu o vizită la sediul Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră.

surse: greenreport,foto

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x